Vraag een offerte aan Pijl
Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Renovatie

Renovatie

Waarom renoveren?

Het is heel simpel: ieder pand heeft onderhoud nodig. Als onderhoud te lang niet (goed) gedaan wordt zijn er meer ingrijpende herstelwerkzaamheden nodig. Soms moeten houtdelen of complete kozijnen worden vervangen, compleet met nieuwe beglazing. Raymond Kras Schilderwerken brengt vervolgens uw binnen- en buitenschilderwerk weer in nieuwstaat. Indien gewenst met behoud van klassieke elementen en volgens de wettelijke regelgeving.

Renovatie: schilderen

Vooral bij oudere panden moet rekening worden gehouden met de regels van de gemeente. Raymond Kras Schilderwerken is op de hoogte van de eisen vanuit de welstandscommissie en houdt hier nadrukkelijk rekening mee. Bij een renovatie lopen bovendien vaak meerdere bouwdisciplines door elkaar. Wij hebben de kennis en ervaring om hier -qua planning- goed mee om te gaan.

Renovatie schilder prijs

Wij herstellen kozijnen, repareren houtrot en nemen de deuren, plafonds, muren, boeidelen en alle andere onderdelen van het pand grondig onder handen. Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave bij ons op voor uw renovatie!

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend, wij proberen binnen 1 werkweek met een passend bod te komen.

Max. bestandsgrootte: 4 MB.

Over ons

Over R. Kras Schilderwerken

R. Kras Schilderwerken uit Volendam staat al tien jaar garant voor hoogwaardig schilderwerk aan winkels en woningen. Wij zijn gespecialiseerd in houtrot, restauratie en renovatiewerkzaamheden en werken uitsluitend met de beste producten en materialen. Wij combineren vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen.

Voor particulieren en bedrijven

De afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor particulieren en bedrijven mogen realiseren. Raymond Kras levert schilderwerk dat (weer) jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden. Bent u op zoek naar echte vaklieden? Neem dan contact op met Schildersbedrijf R. Kras Schilderwerken.

Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Diensten

Contact