Vraag een offerte aan Pijl
Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Stucwerk

Stucwerk

Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en biedt -in samenwerking met onze partners- professionele stucwerkdiensten van de hoogste kwaliteit. Ons team van ervaren stukadoors zorgt ervoor dat elk project met precisie en zorg wordt uitgevoerd, zodat u kunt genieten van een perfect afgewerkte ruimte.

Bovendien gebruiken we alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat het stucwerk lang mee zal gaan zonder dat er onderhoud nodig is. Wanneer u op zoek bent naar gladde en nette afwerking stucwerk voor uw plafonds en wanden, neem dan contact met ons op en laat het team van Raymond Kras u helpen om uw droomruimte te creëren.

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend, wij proberen binnen 1 werkweek met een passend bod te komen.

Max. bestandsgrootte: 4 MB.

Over ons

Over R. Kras Schilderwerken

R. Kras Schilderwerken uit Volendam staat al tien jaar garant voor hoogwaardig schilderwerk aan winkels en woningen. Wij zijn gespecialiseerd in houtrot, restauratie en renovatiewerkzaamheden en werken uitsluitend met de beste producten en materialen. Wij combineren vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen.

Voor particulieren en bedrijven

De afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor particulieren en bedrijven mogen realiseren. Raymond Kras levert schilderwerk dat (weer) jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden. Bent u op zoek naar echte vaklieden? Neem dan contact op met Schildersbedrijf R. Kras Schilderwerken.

Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Diensten

Contact