Vraag een offerte aan Pijl
Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Spuitwerk

Spuitwerk

Spuitwerk laten aanbrengen? Dan bent u bij Kras Schilderwerken aan het juiste adres. Al tien jaar staan wij garant voor hoogwaardig schilderwerk aan winkels en woningen. Neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Wat is spuitwerk?

Verf of latex wordt vaak aangebracht met een kwast of roller. Voor een extra gladde afwerking kunt u ook kiezen om het te laten spuiten. Het grootste voordeel hiervan -ten opzichte van traditioneel schilderwerk- is dat spuitwerk gladder afwerkt. Er is namelijk geen sprake van een rol- of strijkstructuur en de verflaag is overal even dik. Spuitwerk zorgt voor een extra strak resultaat.

Plafond laten spuiten

Spuitwerk wordt vaak toegepast op nieuw stucwerk of op grote oppervlakten zoals strak gestucte plafonds. Door het spuitwerk wordt het oppervlak helemaal egaal. Hierbij maakt het overigens niet uit of het om nieuw- of bestaand stucwerk gaat. Om oneffenheden te voorkomen dient het ‘te spuiten oppervlak’ altijd goed schoon en droog te zijn. Na latexspuiten kunnen oneffenheden namelijk meer opvallen.

Op zoek naar een schilder voor uw spuitwerk?

Raymond Kras Schilderwerken zet uw plafonds met spuitwerk strak in de gewenste kleur. Informeer vrijblijvend naar een prijsopgave voor uw spuitwerk.

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend, wij proberen binnen 1 werkweek met een passend bod te komen.

Max. bestandsgrootte: 4 MB.

Over ons

Over R. Kras Schilderwerken

R. Kras Schilderwerken uit Volendam staat al tien jaar garant voor hoogwaardig schilderwerk aan winkels en woningen. Wij zijn gespecialiseerd in houtrot, restauratie en renovatiewerkzaamheden en werken uitsluitend met de beste producten en materialen. Wij combineren vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen.

Voor particulieren en bedrijven

De afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor particulieren en bedrijven mogen realiseren. Raymond Kras levert schilderwerk dat (weer) jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden. Bent u op zoek naar echte vaklieden? Neem dan contact op met Schildersbedrijf R. Kras Schilderwerken.

Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Diensten

Contact