Vraag een offerte aan Pijl
Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Schilderwerk

Schilderwerk

Schilderwerk laten aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Raymond Kras Schilderwerk verzorgt hoge kwaliteit schilderwerk voor binnen- en buiten. De afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor particulieren en bedrijven mogen realiseren. Raymond Kras levert schilderwerk dat (weer) jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden. Wij adviseren u graag in kleuren en mogelijkheden en staan bekend om onze scherpe prijzen.

Hoe vaak schilderwerk buiten?

Buitenschilderwerk wordt natuurlijk dagelijks blootgesteld aan de weerselementen. Dit zorgt ervoor dat periodiek onderhoud nodig is. Ééns per vijf of zes jaar is een volledige schilderbeurt van de buitenboel aan te bevelen.

Wat kost schilderwerk?

De prijs van schilderwerk is vanzelfsprekend afhankelijk van meerdere factoren. Denk alleen al aan de grootte van het pand. Door het inzetten van het juiste materiaal, bereiken wij het mooiste en beste resultaat. De mogelijkheden qua kleur en techniek zijn eindeloos. Vertrouw voor de juiste keuze op de bekwaamheid en expertise van Raymond Kras Schilderwerken Aan de hand van kleurenwaaiers en samples stemmen wij onze werkzaamheden volledig af op uw wensen.

Offerte schilderwerk

In een persoonlijk gesprek wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden en biedt Raymond Kras Schilderwerken u graag een vrijblijvende offerte voor schilderwerk aan.

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend, wij proberen binnen 1 werkweek met een passend bod te komen.

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Over ons

Over R. Kras Schilderwerken

R. Kras Schilderwerken uit Volendam staat al tien jaar garant voor hoogwaardig schilderwerk aan winkels en woningen. Wij zijn gespecialiseerd in houtrot, restauratie en renovatiewerkzaamheden en werken uitsluitend met de beste producten en materialen. Wij combineren vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen.

Voor particulieren en bedrijven

De afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor particulieren en bedrijven mogen realiseren. Raymond Kras levert schilderwerk dat (weer) jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden. Bent u op zoek naar echte vaklieden? Neem dan contact op met Schildersbedrijf R. Kras Schilderwerken.

Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Diensten

Contact