Vraag een offerte aan Pijl
Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Houtrot

Houtrot

Houtrot reparatie laten uitvoeren? Dan bent u bij Kras Schilderwerken aan het juiste adres. Al jarenlang staan wij garant voor hoogwaardig schilderwerk en houtrot reparatie. Neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Wat kost houtrot reparatie?

Houtrot is bijna altijd een gevolg van achterstallig onderhoud. R. Kras Schilderwerken uit Volendam wordt vaak ingeschakeld voor deze specialistische discipline. Voor houtrot herstellen is speciale apparatuur en kennis nodig. Na afronding van houtrotreparatie, is het bewerkte deel weer als nieuw!
HoutrotHersteld houtrot

Wat is houtrot en hoe kan je het laten repareren?

Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij woningen en ontstaat doordat vocht indringt in het houtwerk. Hout in combinatie met vocht zorgt voor schimmels en die leiden tot houtrot. De schimmel vreet zich dan een weg door het hout en kan daardoor zelfs onherstelbare schade aanrichten. Het is daarom goed om uw schilderwerk goed bij te laten houden door een gespecialiseerde schilder zoals R. Kras Schilderwerken.
HoutrotHersteld houtrot

Houtrotreparatie

R. Kras Schilderwerken in het bezit van VCA-Vol. U kunt dan ook volledig op onze ervaring vertrouwen. Wij zijn harde werkers en nemen -net als u- alleen genoegen met de allerbeste afwerking. Wilt u dat wij uw houtrot snel en vakkundig herstellen? Neem eens vrijblijvend contact met ons voor advies of een offerte!

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend, wij proberen binnen 1 werkweek met een passend bod te komen.

Max. bestandsgrootte: 4 MB.

Over ons

Over R. Kras Schilderwerken

R. Kras Schilderwerken uit Volendam staat al tien jaar garant voor hoogwaardig schilderwerk aan winkels en woningen. Wij zijn gespecialiseerd in houtrot, restauratie en renovatiewerkzaamheden en werken uitsluitend met de beste producten en materialen. Wij combineren vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen.

Voor particulieren en bedrijven

De afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor particulieren en bedrijven mogen realiseren. Raymond Kras levert schilderwerk dat (weer) jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden. Bent u op zoek naar echte vaklieden? Neem dan contact op met Schildersbedrijf R. Kras Schilderwerken.

Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Diensten

Contact