Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Schilder ‘t Gooi

Zoekt u een schilder in het Gooi?

Raymond Kras Schilderwerken is in 2018 opgericht door Raymond Kras. Raymond is een rasechte Volendammer en verzorgt schilderwerk voor particulieren en bedrijven. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd is Raymond een ervaren schilder en beheerst hij alle disciplines van het schildersvak tot in de puntjes. Wanneer u schildersbedrijven in Noord-Holland zoekt, kunt u dus altijd voor de Volendamse kwaliteit van Raymond Kras kunnen kiezen.

Eerlijke schilders in ‘t Gooi

Raymond Kras Schilderwerken combineert vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen. Binnen- en buitenschilderwerk, spuitwerk en allerhande wandafwerking: wij verzorgen het graag voor u. Een professionele uitvoering en uitstekende nazorg is bij Raymond Kras Schilderwerken vanzelfsprekend.

Schilder het Gooi voor uw binnen- en buitenwerk

Binnen- en buitenschilderwerk is van essentieel als het gaat om de uitstraling van uw huis. Het buitenschilderwerk geeft uw huis een verzorgde uitstraling en het beschermt daarnaast uw pand tegen invloeden van buitenaf. Dit verhoogt de levensduur van uw pand.

Uw vriendelijk geprijsde schilder in ‘t Gooi

Wilt u uw pand laten schilderen door Raymond Kras Schilderwerken? Wij komen graag bij u langs om de omvang van de opdracht te bespreken. Daarbij bekijken wij meteen de staat van uw huidige schilderwerk. Vervolgens stellen wij een geheel vrijblijvende prijsopgave op. Iedere opdracht wordt bij Raymond Kras Schilderwerken als vanzelfsprekend op secure en adequate manier afgerond.

Heeft u interesse in hoogwaardig schilderwerk en uitstekende service? Dan is Raymond Kras Schilderwerken de partij die u zoekt. Neem nu vrijblijvend contact met ons op via info@krasschilderwerken.nl of 06 23 15 69 66

Max. bestandsgrootte: 4 MB.

Over ons

Over R. Kras Schilderwerken

R. Kras Schilderwerken uit Volendam staat al tien jaar garant voor hoogwaardig schilderwerk aan winkels en woningen. Wij zijn gespecialiseerd in houtrot, restauratie en renovatiewerkzaamheden en werken uitsluitend met de beste producten en materialen. Wij combineren vakkundig schilderwerk met een nuchtere manier van zakendoen en eerlijke prijzen.

Voor particulieren en bedrijven

De afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor particulieren en bedrijven mogen realiseren. Raymond Kras levert schilderwerk dat (weer) jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden. Bent u op zoek naar echte vaklieden? Neem dan contact op met Schildersbedrijf R. Kras Schilderwerken.

Vinkje Scherp geprijsd Vinkje Gediplomeerd Vinkje VCA Vinkje Meer dan 10 jaar ervaring Vinkje Goed advies

Diensten

Behangwerk

We werken met de hoogste kwaliteit verf en behang

Pijl
Lees meer

Stucwerk

Bent u op zoek naar hoogwaardig glad stucwerk voor uw plafonds en wanden, dan bent u bij Raymond Kras aan het juiste en beste adres.

Pijl
Lees meer

Schilderwerk

Door het inzetten van het juiste materiaal bereiken wij het mooiste en beste resultaat!

Pijl
Lees meer
spuitwerk

Spuitwerk

Woning laten spuiten: voor een extra gladde afwerking!

Pijl
Lees meer
houtrot

Houtrot

Na afronding is het bewerkte deel weer als nieuw!

Pijl
Lees meer

Renovatie

De renovatieschilder herstelt uw pand weer in oude glorie!

Pijl
Lees meer

Contact